Palvelut

Mitä teemme?

 

Teemme kaikenkattavaa maanrakennusta, esim. talojen purkuja ja uusien talojen pohjatöitä. Kauttamme saat myös kaikki materiaalit, joita maanrakennuksessa käytetään: murskeet, mullat, täytemaat, putket, kankaat, rummut, istutukset, puutavarat, mittaukset jne.   

Teemme myös kiinteistöjen ympärivuotista hoitoa.  Piha- ja katualueiden hoito ja rakennustyöt kuuluvat myös toimenkuvaamme. Kaivamme maata kunnallistekniikkaa varten ja siinä samalla uusimme tiet asfaltointeineen ja sähkökaapeleineen.

Teemme hallien pohjatyöt, puramme talot ja teemme samalle paikalle uudelle talolle pohjat. Korjaamme kotipihoja ja rakennamme alusta asti uusien talojen pihat kokonaisuudessaan. Teemme moottoritien ojien luiskia ja seulomme materiaalit näitä varten.

Kesän töihin kuuluvat uimarantojen siistimiset hiekanvaihtoineen. Talvella teemme katujen ja pihojen lumitöitä, hiekoituksia, polanteiden poistoja ja lumen poisajoa. Kevään tullen alkavat alueiden harjaukset, pölynsidonnat, lanaukset ja nurmien leikkuut.  Urheilukenttien ja ulkoliikunta-alueiden tasaus- ja kasvillisuuden torjuntatyöt ovat myös omaa alaamme.

Tarjoamme myös asiakkaillemme henkilöstövuokrausta kiireitä tasaamaan. Lisäksi kauttamme saa vaihtolavat ja erilaiset kuljetukset kuorma-autoilla ja traktoreilla joko pakettiautoilla tai trailerilla.  Lisäksi harjoitamme maa- ja metsätaloutta.